OBJEVTE SLADKÉ KOUZLO FERMENTACE V MEDU
Webinář zdarma
1.6. 2021 v 10:00 hod
záznam bude k dispozici
Ukážu vám základní postup, jak na sladkou medovou fermentaci.
♡
Milujete bylinky a hledáte nový způsob jejich využití, než jsou klasické sirupy nebo prosté sušení?
♡
Přemýšlíte také,jak v bylinkách a plodech uchovat co nejvíce vitální síly a vitamínů?
♡
Říkáte si, jaká je škoda, že recepty na sirupy a marmelády z drobného ovoce, bylinek či květů jsou plné bílého cukru?
♡
Chtěla jste si někdy uchovat vůni a chuť jedlých květů pro zbytek roku?
Pojďte objevit jaké úžasné výhody má fermentace v medu a jak na ni.
Během webináře se dozvíte jednoduché tipy, abyste se do medové fermentace mohly pustit samy doma.
Jak by se vám líbilo:
♡
tvořit s dary rostlin intuitivně, radostně a hravě?
♡
vědět, že plody a byliny neprošly tepelnou úpravou a je v nich zachována životadárná energie přírody?
♡
mít v zimě k dispozici skleničku medu vonící po květech fialek, magnolií nebo růží?
♡
osladit svým blízkým život lahodností plnou vitálních látek, živin, mikronutrientů a energie darů rostlin?
Webinář začne za
Dny
:
Hodiny
:
Minuty
:
Vteřiny
Proč se mnou?
♡ Rostliny a jejich dary jsou mou celoživotní láskou a vášní, zkoumám je, experimentuji si s nimi a učím se o(d) nich už 30 let. Vzdělávám se v oboru každý den a vím, že stále budu, protože jsou pro mne nekonečným zdrojem inspirace.
♡ Učím se a studuji knihy a materiály od tradičních českých bylinářů i zahradníků i od současných českých a zahraničních autorit v práci s léčivými a jedlými bylinami, lokálními a sezónními surovinami i v zahradničení a pěstování rostlin.
♡ V naší kuchyni se od jara do podzimu stále něco suší, nakládá, kvasí, fermentuje. Žiju tím, i když zatím bydlíme v malém bytě (aneb jestli nemáte vlastní zahradu, není to překážkou).
♡ Mám tři malé děti a konzervativního muže – svoje experimentální výrobky testuji právě a výhradně na nich (pokud nepočítám sama sebe).