OBJEVTE SLADKÉ KOUZLO FERMENTACE V MEDU

Webinář zdarma

1.6. 2021  v 10:00 hod

záznam bude k dispozici

Ukážu vám základní postup, jak na sladkou medovou fermentaci.

♡ 

Milujete bylinky a hledáte nový způsob jejich využití, než jsou klasické sirupy nebo prosté sušení?

♡ 

Přemýšlíte také,jak v bylinkách a plodech uchovat co nejvíce vitální síly a vitamínů

Říkáte si, jaká je škoda, že recepty na sirupy a marmelády z drobného ovoce, bylinek či květů jsou plné bílého cukru?

Chtěla jste si někdy uchovat vůni a chuť jedlých květů pro zbytek roku?

Pojďte objevit jaké úžasné výhody má fermentace v medu a jak na ni.

Během webináře se dozvíte jednoduché tipy, abyste se do medové fermentace mohly pustit samy doma.

Jak by se vám líbilo:

♡ 

tvořit s dary rostlin intuitivně, radostně a hravě?

♡ 

vědět, že plody a byliny neprošly tepelnou úpravou a je v nich zachována životadárná energie přírody?

mít v zimě k dispozici skleničku medu vonící po květech fialek, magnolií nebo růží?

osladit svým blízkým život lahodností plnou vitálních látek, živin, mikronutrientů a energie darů rostlin?

Webinář začne za

Dny

:

Hodiny

:

Minuty

:

Vteřiny

Proč se mnou?

♡  Rostliny a jejich dary jsou mou celoživotní láskou a vášní, zkoumám je, experimentuji si s nimi a učím se o(d) nich už 30 let. Vzdělávám se v oboru každý den a vím, že stále budu, protože jsou pro mne nekonečným zdrojem inspirace.

♡  Učím se a studuji knihy a materiály od tradičních českých bylinářů i zahradníků i od současných českých a zahraničních autorit v práci s léčivými a jedlými bylinami, lokálními a sezónními surovinami i v zahradničení a pěstování rostlin.

♡  V naší kuchyni se od jara do podzimu stále něco suší, nakládá, kvasí, fermentuje. Žiju tím, i když zatím bydlíme v malém bytě (aneb jestli nemáte vlastní zahradu, není to překážkou).

♡ Mám tři malé děti a konzervativního muže – svoje experimentální výrobky testuji právě a výhradně na nich (pokud nepočítám sama sebe).